Omgeving

Villa Odiya Ibiza

IBIZA

Ibiza heeft de naam van party eiland. Je kunt er terecht om te genieten van top DJ’s in de beste en meest exclusieve nachtclubs ter wereld. Maar het eiland heeft veel meer te bieden dan een exclusief nachtleven.

Ibiza biedt ook rust en een prachtige natuur. Zelfs midden in het hoogseizoen kun je er rustige plekjes vinden. Ibiza bestaat uit meer dan 60 stranden met pittoreske baaitjes en kristalhelder water. Ook aan cultuur is er geen gebrek. Een gezellige avondwandeling door het best geconserveerde fort van Europa naar het hoogste punt van Dalt Villa zal zeker niet onopgemerkt blijven.

De omgeving

Het binnenland straalt ongerepte schoonheid uit. De aroma’s van oneindige fruitvelden en eeuwenoude olijfbomen zijn om bij weg te dromen. Ibiza heeft een uiteenlopende keuze aan restaurants waar je met de voeten in het zand kan genieten van plaatselijke specialiteiten. Je neemt een aperitief in een verscholen chiringuito of een etentje bij kaarslicht in de gezellige smalle straatjes van Ibiza stad. Het eiland biedt een ruime waaier aan activiteiten zoals een charmante hippymarkt of een heerlijke boottocht. Laat je verleiden door de troeven van dit genotrijke eiland.